Lettergrootte: A A A

Jeugdzorgcatalogus


Er zijn folders van onze hulpvormen beschikbaar voor jongeren en ouders en pleegouders.

Parlan heeft haar complete hulpaanbod voor professionals beschreven in onze Jeugdzorgcatalogus. Per hulpvorm geeft een voorblad per zorgvorm aan wat de hulp inhoudt, voor welke leeftijd die is en waar we deze zorg bieden.
Meestal wordt de zorg door meerdere hulpverleners samen geboden. Zo’n onderdeel van hulp noemen we een module en ook die staan opgesomd op de voorbladen. Per hulpvorm staat op het voorblad ook aangegeven wat de instroom- of uitstroomcriteria zijn. 

Wilt u meer informatie over de Jeugdzorgcatalogus?
Bel met Marja Pappot van het Expertise Platform van Parlan, (088) 124 00 00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a
b
c
d
e
f
g
h

Veelgestelde Vragen

Hoe en wanneer kan ik me aanmelden voor een stageplek?Wanneer jij je kunt aanmelden, staat op de website bij professionals, stage. Je moet je dan registreren op de pagina ‘Werken bij Parlan’. Nadat je een nieuw account voor je zelf hebt aangemaakt koppel je je aan de vacature voor stagiaires. Je sollicitatie wordt enkel in behandeling genomen als je solliciteert via onze website. Lees ook het kopje "aanmelding en selectie" onder stagelopen bij Parlan.
Kan ik al in het tweede jaar stage lopen?Nee. In principe pas in het derde jaar. Uitzonderingen zijn wel mogelijk, bijvoorbeeld bij een verkorte opleiding.
Kan ik een open sollicitatie sturen?Ja, dat kan. Je kunt je registreren en je gegevens achterlaten op de pagina Professionals/werken bij Parlan. Je gegevens worden opgenomen in een bestand van sollicitanten.
Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
TEL: (088) 124 00 00
Facebook Twitter