Lettergrootte: A A A

Parlan als werkgever

Bij Parlan werken zo'n 750 medewerkers op 41 afdelingen. De medewerkers hebben de opleiding en de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor hun taak. Zoek je werk? Kijk dan of er vacatures zijn bij Parlan.

Wij streven naar een medewerkersbestand dat past bij de vraag naar de verschillende zorgvormen. De meeste collega's zijn pedagogisch medewerkers. Hiervoor heb je MBO Jeugdzorg niveau 4 (voorheen SPW) of HBO SPH nodig. Ook werken bij ons veel ambulant hulpverleners. Daarvoor heb je HBO MWD of SPH en enkele jaren ervaring in de Jeugdzorg nodig.
Voor de overige functies is een relevante opleiding nodig. Bijvoorbeeld voor de functie van gedragswetenschapper heb je een universitaire opleiding nodig in de (Ontwikkeling)psychologie of (Ortho)pedagogiek.

Heb je niet de juiste opleiding, maar wel werkervaring in de Jeugdzorg of een vergelijkbare sector? Dan kan Parlan, bij geschiktheid voor de functie, je helpen bij het behalen van het juiste diploma.

Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en deels ook uit eigen belang, helpt Parlan mee aan de scholing van toekomstige werkers in de Jeugd & Opvoedhulp door stageplekken aan te bieden.
Bovendien kan Parlan zo de opleidingsinstellingen wijzen op de ontwikkelingen in het werkveld. Klik op de button Stagelopen voor meer informatie.

Parlan gaat zorgvuldig om met medewerkers en regelt dit met goede arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Daarom vind je over deze onderwerpen meer informatie onder de buttons ‘Arbeidsvoorwaarden’ en ‘Personeelsbeleid’.

 

 

Inloggen voor medewerkers

Veelgestelde Vragen

Hoe en wanneer kan ik me aanmelden voor een stageplek?Wanneer jij je kunt aanmelden, staat op de website bij professionals, stage. Je moet je dan registreren op de pagina ‘Werken bij Parlan’. Nadat je een nieuw account voor je zelf hebt aangemaakt koppel je je aan de vacature voor stagiaires. Je sollicitatie wordt enkel in behandeling genomen als je solliciteert via onze website. Lees ook het kopje "aanmelding en selectie" onder stagelopen bij Parlan.
Kan ik al in het tweede jaar stage lopen?Nee. In principe pas in het derde jaar. Uitzonderingen zijn wel mogelijk, bijvoorbeeld bij een verkorte opleiding.
Kan ik een open sollicitatie sturen?Ja, dat kan. Je kunt je registreren en je gegevens achterlaten op de pagina Professionals/werken bij Parlan. Je gegevens worden opgenomen in een bestand van sollicitanten.
Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
TEL: (088) 124 00 00
Facebook Twitter