Lettergrootte: A A A

Hulpvormen

Bent u voor of met de jongere op zoek naar het hulpaanbod dat het beste past bij de hulpvraag?
Op deze site vindt u een overzicht van hulp die Parlan kan bieden. We hebben informatie speciaal voor jeugd, voor ouders en informatie over pleegzorg.
U kunt folders ook in gedrukte vorm bestellen. Wij sturen ze zo snel mogelijk toe.

Beroepskrachten vinden alle benodigde informatie in onze Jeugdzorgcatalogus.

De landkaart geeft een overzicht waar onze afdelingen zijn gevestigd.

Omdat Bureau Jeugdzorg de centrale ingang naar Jeugd & Opvoedhulp is, is het belangrijk om hen eerst te raadplegen voor advies.

Veelgestelde Vragen

Hoe en wanneer kan ik me aanmelden voor een stageplek?Wanneer jij je kunt aanmelden, staat op de website bij professionals, stage. Je moet je dan registreren op de pagina ‘Werken bij Parlan’. Nadat je een nieuw account voor je zelf hebt aangemaakt koppel je je aan de vacature voor stagiaires. Je sollicitatie wordt enkel in behandeling genomen als je solliciteert via onze website. Lees ook het kopje "aanmelding en selectie" onder stagelopen bij Parlan.
Kan ik al in het tweede jaar stage lopen?Nee. In principe pas in het derde jaar. Uitzonderingen zijn wel mogelijk, bijvoorbeeld bij een verkorte opleiding.
Kan ik een open sollicitatie sturen?Ja, dat kan. Je kunt je registreren en je gegevens achterlaten op de pagina Professionals/werken bij Parlan. Je gegevens worden opgenomen in een bestand van sollicitanten.
Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
TEL: (088) 124 00 00
Facebook Twitter