home
      

Een pleeggezin voor Kai (4) 

De moeder van Kai en zijn broer staat er alleen voor in de opvoeding. Ze werkt fulltime. Vader kan niet structureel ondersteunen vanwege zijn eigen problematiek. Het netwerk van moeder biedt ook geen structurele oplossing. De mensen om moeder heen zorgen regelmatig voor opvang maar hebben zelf ook een druk bestaan. Daarnaast ervaren zij de jongens als heel druk, waardoor het veel vraagt om de jongens tegelijkertijd op te vangen
 
Kai is 4 jaar oud en gaat naar het speciaal onderwijs.
 
Zijn moeder omschrijft hem als vrolijk, lief, knuffelig, heel druk en enthousiast. Het is een bijdehand mannetje. Als hij iets in zijn koppie heeft, is het moeilijk om dit te buigen. Hij is ongeremd, qua bewegen en concentratie. Kai houdt onwijs van knutselen en bouwen. Hij speelt graag met Duplo. Ook houdt hij van dansen.
 
Als hij verdrietig is kan hij troost zoeken en knuffelen. Als hij boos is, stampt en gilt hij en gaat hij veel in discussie. Ook kan het gebeuren dat hij met spullen gooit. Kai heeft baat bij duidelijke grenzen en regels.
 
Wij zoeken een pleeggezin voor om het weekend in de omgeving van Den Helder. Moeder is blij met ondersteuning en staat achter de keuze van een weekend pleeggezin.
 
Meer informatie?
Mail voor meer informatie over Kai naar pleegzorg@parlan.nl of vul onderstaand formulier in.
 
 
 

Ik wil graag meer weten over Kai


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk