home
      

Pleeggezin staat zaterdag 12 januari centraal bij Den Helder Suns 

Ze hebben gewonnen met 76-66!

In samenwerking met Suns Assist partner Parlan Jeugdhulp spelen Den Helder Suns de thuiswedstrijd op zaterdag 12 januari 2019 tegen Aris Leeuwarden met als thema is ‘pleeggezin’. 

SUNS-captain Tom Koopman: “Mijn team is als een tweede familie voor mij. Samen staan we sterk. Pleeggezinnen bieden pleegkinderen een veilige basis. Dat vinden wij belangrijk. Wij nodigen Helderse pleeggezinnen daarom uit voor onze thuiswedstrijd op zaterdag 12 januari tegen naaste belager Aris. En natuurlijk om ons aan te moedigen. Samen gaan we winnen!”

De gemeente Den Helder is blij met het feit dat er een groot aantal gezinnen in Den Helder bereid is om als pleeggezin op te treden. Wethouder De Vrij: “Bij pleegzorg wonen een of meer kinderen tijdelijk in een ander gezin, omdat thuis wonen om welke reden dan ook, even niet mogelijk is. Zeven dagen per week, of af en toe een weekend, of in de vakantie. Voor korte of voor langere tijd. Het is een prachtig initiatief van het Helderse basketball om samen met Parlan deze stadsgenoten, die als pleeggezin optreden, voor even in het zonnetje te zetten.”

Op uitnodiging van de Den Helder SUNS en Parlan zijn alle pleeggezinnen uit de regio Den Helder van harte welkom! De landelijke actie om nieuwe pleegouders te werven komt hierdoor extra onder de aandacht.

Het team van Den Helder Suns hoopt dat veel pleeggezinnen hen komen supporten.

 

Aanvang wedstrijd zaterdag 12 januari 2019, 20.30 uur
in de Sporthal Sportlaan in Den Helder

Gratis toegang voor pleeggezinnen van Parlan of andere aanbieders (bij opgave van uw naam www.pleegzorgparlan.nl)

Wij ontvangen u rond om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur
Om 20.15 uur heet wethouder Peter de Vrij u welkom


GO SUNS!


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk