Actie Warm Hart pleeggrootouders
home
      

Actie Warm Hart

Stem op het initiatief van de landelijke Stichting Pleeggrootouders

De stichting Pleeggrootouders (SBPN) organiseert dit jaar een landelijke pleeggrootouderdag op 6 november in Noord-Holland. Zorgaanbieders Kenter Jeugdhulp, Spirit Jeugdhulp en Parlan Jeugdhulp werken met de stichting samen om dit mogelijk te maken.

De pleeggrootouderdag is een belangrijke dag waar opa's en oma's die hun kleinkinderne opvoeden elkaar ontmoeten, hun verhaal kwijt kunnen en ervaringen uitwisselen. De kleinkinderen mogen die dag ook mee en krijgen een leuke dag aangeboden.
 
Het bestuur zoekt sponsoren die helpen om deze dag vorm te geven. Daarnaast heeft het bestuur van de stichting zich ingeschreven voor de actie Warm Hart van KRO/NCRV
 

Breng jouw stem uit

Je kunt jouw stem uitbrengen voor Actie Warm Hart 2019. KRO-NCRV beloont drie ervan met een mooi geldbedrag van € 10.000, € 5.000 en € 2.500. Welk goede doel krijgt jouw stem?! De vijf goede doelen die de meeste stemmen verzamelen, maken kans op de hoofdprijzen. Stemmen kan tot en met 30 september.
 
Let op
Je kunt 'stemmen met steun' of alleen 'stemmen'. De keuze ‘alleen stemmen’ vind je onderaan de pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRO/NRCV gelooft in een liefdevolle samenleving waarin plek is voor iedereen. Met de actie Warm Hart geven zij dit vorm.


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk