home
      

Onze jongerenraad zoekt nieuwe leden! 

Op donderdag 11 april organiseert de jongerenraad een bijeenkomst voor nieuwe leden. Ben of ken jij een jongere die goed in de jongerenraad zou passen? Laat het weten!

Waarom zou je in de jongerenraad gaan? Dat kunnen de jongeren zelf het beste vertellen:
 
‘Sinds ik in de jongerenraad zit, gaat het eigenlijk beter met me. Dit is een groep  jongeren die allemaal heftige dingen meemaken thuis en daar ben ik niet de enige die niet meer thuis woont’.
 
‘Ik heb al lange tijd ervaring met jeugdhulp. Het is relaxed een plek te hebben om daarover te vertellen, waar goed naar je geluisterd wordt en je ideeën te kunnen geven voor verbetering’.
 
‘De bijeenkomsten van het Jeugdwelzijnsberaad (JWB) zijn echt heel tof. We ontmoeten daar jongeren uit heel Nederland die ook in jeugdhulp zitten en er zijn directe lijntjes met de politiek. Nooit gedacht dat ik met een debat zou meedoen en dan win ik er zelfs eentje!’
 
De jongerenraad komt elke maand bij elkaar op Voor-Werk in Heerhugowaard. Het jongste lid is 14 jaar, de oudste 20. Er wordt samen gegeten en vergaderd. De communicatie verloopt voornamelijk via een whatsapp groep. Jongeren ontvangen bij lidmaatschap een vergoeding van €10 per bijeenkomst.
 
Donderdag 11 april 17:30 – 20:00 De Vork 20 Heerhugowaard met lekker eten!
Leeftijd vanaf +/- 14 jaar.
 
Meer informatie? Mail Margriet Anker of bel 088-124 00 00 en vraag naar Margriet.
 

 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk