home
      

Lezing in Pop-up store Voor Elkaar over problematisch game & social media gedrag 

Dinsdagavond 7 mei hield Wij Zijn BROER! in de Pop-up store Voor Elkaar aan de  Middenwaard in Heerhugowaard een lezing over Problematisch game & social media gedrag.

Oprichter en ervaringsdeskundige Mike Reuvers zorgde dat de avond zeer succesvol verliep. Doordat er een divers publiek was van zowel jongeren, ouders van jongeren, van de oude als de nieuwe stempel en leerplichtambtenaren ontstond er een mooi dialoog.

De input van de deelnemers maakte duidelijk dat veel ouders en kinderen op zoek zijn naar een goede balans in deze snelle digitale wereld en de uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Alle deelnemers gaven aan dat er een taboe rust op dit onderwerp waardoor het heel lastig bespreekbaar te maken is. Vandaar ook ons besluit om in samenwerking met Wij zijn BROER! een follow up meeting over dit onderwerp te organiseren.

Dinsdag 14 mei besteedt RTL 5 om 20.30 uur in het tv programma "Ewout" aandacht aan gameverslaving en de verborgen problematiek. Ook Wij zijn BROER komt hierbij aan bod.

Voor Elkaar is een winkel van Voor-Werk, een afdeling van Parlan Jeugdhulp 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk