Steff van Parlan Jeugdhulp in Heerhugowaard te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg
home
      

Een gouden Loekie voor de IkZorg. campagne

Steff van Parlan Jeugdhulp in Heerhugowaard te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den Haag, 9 december - Vanaf vandaag is Steff, trajectbegeleider werk en opleiden bij Parlan Jeugdhulp, te zien in één van de nieuwe tv-commercials van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Steff, waarom zij in de sector werken. De tv-spotjes zijn onderdeel van de landelijke campagne Ik Zorg die vorig jaar is gestart om zorg- en welzijnsprofessionals te steunen in wat ze doen en nieuwe medewerkers aan te trekken. Dat is belangrijk om nu en in de toekomst goede zorg en welzijn te kunnen bieden.
 
Steff: “Je schrikt soms wat jongeren hebben meegemaakt. Dat geeft mij extra motivatie om hen te helpen. Ik wil ze graag bewust maken van hun krachten en talenten.”
 
Naast Steff uit de jeugdzorg delen ook zorg- en welzijnsprofessionals uit de ambulancezorg, eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, GGD, gehandicaptenzorg, kraamzorg, ouderenzorg, thuiszorg, sociaal werk én de ziekenhuiszorg hun ervaringen voor de campagne. Wat inspireert hen? Wat zijn hun ambities? Waar zijn ze trots op?
 
In de sector Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt en wie kunnen beter uitleggen waarom het werken in deze sector zo bijzonder is dan zorg- en welzijnsprofessionals zelf. Zij delen hun ervaringen via commercials op televisie, maar ook in uitgebreidere video’s op social media en ontdekdezorg.nl.
 
Op het platform ontdekdezorg.nl vindt iedereen die geïnteresseerd is in werken in Zorg en Welzijn praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Ook kunnen zij er terecht voor loopbaanadvies van Sterk in je werk.
 

Over Ik Zorg

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), werknemers- en werkgeversorganisaties en beroepsverenigingen in de sector Zorg en Welzijn. De campagne is onderdeel van een brede aanpak om personeelstekorten in Zorg en Welzijn terug te brengen.
 
 

Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk