Parlan werkt door, maar anders
home
      

Parlan werkt door, maar dan anders week 3

De overheid heeft besloten dat de maatregelen van kracht blijven tot 28 april. Samen met de scholen, wijkteams, collega zorgaanbieders en jeugdbescherming blijven we kinderen en gezinnen in kwetsbare situaties ondersteuning bieden. Niet via direct contact tenzij…... ons werk blijft tenslotte maatwerk. Als het echt nodig is zien we elkaar ‘live’. Natuurlijk veilig, volgens de richtlijnen van het RIVM.
 
Wij staan open voor vragen van gemeenten bij de opvang van kinderen. Op dit moment zijn de Daghulp locaties bij Parlan open voor noodopvang van kwetsbare kinderen of voor kinderen van medewerkers in cruciale beroepen. Daarnaast bieden we daghulp in de woon-, kinderopvang- en onderwijssituatie.
 

Wij zijn trots op onze medewerkers die jeugdigen en gezinnen begeleiden en behandelen

Wij ondersteunen de brief van de beroepsverenigingen Zorg voor jeugd waarin zij aandacht vragen voor medewerkers in de jeugdhulp: “De maatregelen die verspreiding van het coronavirus moeten tégen gaan maken het juist voor onze hulpverleners niet altijd gemakkelijk hun werk te doen. Als samenwerkende beroepsverenigingen zijn we daarom ontzettend trots op onze hulpverleners die er alles aan doen jeugdigen en gezinnen te blijven begeleiden en behandelen.”
 

Aanmelden voor jeugdhulp

Kinderen en gezinnen met een hulpvraag kunnen aangemeld worden bij Parlan en De Praktijk via www.aanmeldenbijparlan.nl.

 
Hou vol en denk om elkaar.
 
Mariette Vos-Lambooy, bestuurder
 

Parlan werkt door, maar dan anders week 2


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk