Deeltijdpleeggezin voor Jonas (9) en Sander (7)
home
      

Match gevonden!

 

Deeltijdpleeggezin voor Jonas en Sander
Alkmaar en omgeving

Jonas (9) en Sander (7) wonen bij hun moeder in Alkmaar. Moeder heeft veel liefde voor de kinderen en doet er alles aan om de opvoeding af te stemmen op wat haar kinderen nodig hebben. Dit lukt haar niet altijd, ze staat er alleen voor en kampt met haar eigen persoonlijke problematiek.
 
Moeder heeft moeite met consequent zijn en het hanteren van regels. Het zou voor moeder fijn zijn als ze 1x per 3 weken wordt ontlast zodat ze bij kan tanken. Voor de kinderen zou het goed zijn om een andere gezinssituatie te ervaren waarin ze veel duidelijkheid krijgen en waar consequente regels worden gehanteerd.
  • Jonas is een lieve en gevoelige jongen, maar ook een binnenvetter. Hij heeft behoefte aan persoonlijke aandacht en houdt van koken en zwemmen.
  • Sander heeft onwijs veel energie, hij is nieuwsgierig, uitdagend en ondernemend. Hij is nergens bang voor en heeft daarom begrenzing nodig.
Beide jongens hebben veel meegemaakt en wisselende woonplekken gehad. Vanuit de stabiele woonplek die ze nu hebben zou het fijn zijn als ze een deeltijdpleeggezin hebben waar ze zich thuis kunnen voelen. Het liefst in Alkmaar of omgeving.
 
Er wordt een plekje gezocht voor beide jongens samen, maar twee aparte plekken zou ook een mogelijkheid zijn.
 

 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk