Training Girls Talk start 18 januari 2021
home
      

Training Girls talk

Start 18 januari
Locatie Alkmaar of Heerhugowaard
Meiden van 14-18 jaar

Het programma richt zich op de seksuele empowerment van meiden en beoogd de seksuele gezondheid en het seksueel welzijn van meiden te verbeteren. In het programma wordt niet alleen aandacht besteed aan het veilig vrijen en geslachtsgemeenschap, maar ook aan het bevorderen van gewenste en prettige seksuele ervaringen, vrij van dwang, discriminatie en geweld. Het programma richt zich op meiden die aan het begin staan van hun seksuele carrière, experimenteren met seksualiteit en extra seksuele risico’s lopen zoals soa, onbedoelde zwangerschap en seksuele dwang of grensoverschrijding.

 
Het uitgangspunt van Girls Talk is het leveren van een bijdrage aan een positieve seksualiteitsbeleving van meiden, met aandacht voor prettige gewenste en veilige seks. Dat wil zeggen dat meisjes meer regie krijgen over hun seksuele relaties met jongens en leren zorgdragen voor hun eigen seksuele gezondheid en welzijn en hier verantwoorde keuze in kunnen maken.
 

De invulling

In een groep met meiden praten we over verliefdheid, relaties, vriendschap, jongens en seksualiteit. Tussendoor doen we allerlei opdrachten, soms een quiz, een spel, we kijken een video, of discussiëren met elkaar, zo leren we van elkaar. 
 

Aanmelden

Girls talk start op 18 januari 2021 en is voor meisjes in de leeftijdscategorie 14-18 jaar. Er zijn 8 bijeenkomsten op de maandagmiddag van 15.30-16.45 uur. Locatie is Alkmaar of Heerhugowaard. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de corona maatregelen. Aanmelden kan via www.aanmeldenbijparlan.nl of bel Toegang Parlan op 088- 124 00 02.
 
 

Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk