Aanmelden voor hulp in Zuid-Kennemerland/IJmond via Planet Young

In de regio Zuid-Kennemerland/IJmond is vanaf 1 januari 2023 de specialistische hulp van Parlan anders georganiseerd. Je kunt je voor hulp aanmelden via ons samenwerkingsverband Planet Young.

In Planet Young werken Parlan, Levvel, Ons Tweede Thuis, ZIJN, De Opvoedpoli (onderdeel van IHUB) en GGZ Noord-Holland Noord nauw met elkaar samen. Met elkaar bieden wij jou en jouw gezin de best passende hulp. Vanuit 1 voordeur. Zo thuis als mogelijk. Als gezamenlijke zorgaanbieders hebben wij decennia aan ervaring in jeugd- en opvoedhulp. In specialistische jeugd ggz en volwassen ggz. En in de zorg voor jeugdigen en ouders die te maken hebben met een verstandelijke beperking. Zo kun jij rekenen op maatwerk dat bij jou past. Zo licht als mogelijk, zo zwaar als nodig.

Aanmelden voor hulp?

Kijk dan op de website: www.planetyoung.nl

Je kunt op deze webpagina terecht voor meer informatie. Ook kun je hier een email sturen met het verzoek dat je wilt aanmelden. De  professionals van Planet Young nemen dan snel contact met je op en zorgen dat je een aanmeldformulier krijgt.

Voor vragen kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bellen met Planet Young op het telefoonnummer: 06 43551593

of mail naar informatie@planetyoung.nl