Pleegouderraad Parlan

Ben je pleegouder en denk je wel eens na over wat beter kan? 
Wat vind je van de ondersteuning die Parlan je als pleegouder biedt? Wat gaat goed? Wat kan beter? Heb je daar ideeën over en wil je die met ons en Parlan delen? Dan is de pleegouderraad misschien iets voor jou!

Wij, de pleegouderraad van Parlan, zijn een groep van 5 enthousiaste en betrokken pleegouders die de pleegzorg beter willen maken. We denken mee en geven gevraagd en ongevraagd advies over allerlei vraagstukken die betrekking hebben op de pleegzorg binnen Parlan.  We hebben bijvoorbeel het buddyproject mee helpen ontwikkelen en we zijn natuurlijk een (vertrouwelijk) klankbord voor pleegouders.

We denken op allerlei manieren mee met wat er verbeterd kan worden in de organisatie en pleegzorg. Dat doen we bijvoorbeeld ook door bij te dragen aan het Landelijk Overleg Pleegouderraden (LOPOR) en deel te nemen aan leernetwerken en werkgroepen. 

Wij zoeken nieuwe leden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden om samen de pleegzorg beter te maken en de positie van pleegouders te verbeteren!

We vergaderen  1 x per maand op maandagavond in Alkmaar, dat kan fysiek maar je kan ook online aansluiten.  Wil je een keer bij een vergadering komen kijken? Dat kan!