Thematiek

Gedragsproblemen bij je kind

Hoe kan dat nou? Je houdt zielsveel van je kind en doet je best om het zo goed mogelijk op te voeden. Toch is het nauwelijks te hanteren. Thuis zijn er flinke problemen, op school ook. Het trekt een zware wissel op iedereen. Je kind heeft er last van, net als het gezin en het netwerk om jullie heen.

Gedragsproblemen zien we vaker bij kinderen. Dat uit zich in regelmatig heel erg boos zijn, soms zonder reden. Vaak gaat het samen met schelden en vechten. Liegen komt ook veel voor. Of ze maken dingen expres stuk. Een kind met gedragsproblemen kan ook heel druk en onrustig zijn of juist dromerig en vergeetachtig. 

Heeft je zoon of dochter gedragsproblemen en maak je je zorgen? Meld je aan voor hulp. Bij Parlan werken hulpverleners die gespecialiseerd zijn in kinderen met gedragsproblemen. Aanmelden kan met een verwijsbrief van de psychiater, huisarts, jeugd- en kinderarts of het wijkteam. 

Meld je aan voor hulp>

Als we je aanmelding binnen hebben, nemen we contact met je op en gaan we met jullie gezin in gesprek. De belangrijke mensen uit jullie netwerk kunnen hier uiteraard ook bij zijn. Samen kijken we wat er aan de hand is en hoe we de juiste zorg kunnen bieden voor de gedragsproblemen. We maken een plan met elkaar en gaan de slag. We werken met een vast team rond kind en gezin, ieder met zijn eigen expertise. 

Ervaringsverhalen