Nieuwsbericht

Hartenhuis Award voor Suzan Terweij

Suzan Terweij ontving uit handen van ambassadeur Jamai en ervaringsdeskundige Nienke de award voor 'inspirerende hulpverlener' van het Vergeten Kind. Wat een mooie erkenning, gefeliciteerd!

En terecht. Suzan is drijfveer achter een enorme verandering die we doormaken. Dat doet ze op haar manier. Altijd oog voor het kind, altijd open staan voor de vraag 'kan het ook anders'. Ook kritisch durven zijn, naar mij, naar andere collega's, op een duidelijke en vriendelijke opbouwende manier. Om te leren en te verbeteren. Ik ben samen met veel collega's trots op Suzan.

Gefeliciteerd!

Mariette Vos 
Bestuurder

 

Suzan Terweij: "Ik ben trots. Het gaat over veranderen, de ombouw van gesloten jeugdzorg naar ambulante hulp en kleinschalig wonen. En altijd kinderen proberen 'te zien'. Dus ik vind het een gedeelde award met al mijn collega's, want daar zijn we vanaf 2008 al mee bezig! We hebben van buitenaf een duw gekregen, waardoor we moesten veranderen. Maar hebben toen ook met elkaar doorgezet om echt een andere weg in te slaan. En daar is ruimte en samenwerking voor nodig met heel veel mensen en heel veel partijen. Dat dat gelukt is, is mooi! Nu de ruimte houden om fouten te mogen maken en ervan te mogen leren, zodat we het elke dag weer een stapje beter doen."