Nieuwsbericht

Parlan zoekt een bestuurder

Ben jij een toegankelijke persoonlijkheid met een helikopterview en visie? Een bestuurder met veer- en denkkracht, die nieuwsgierig is en goed luistert naar de meningen van anderen en kritische vragen stelt? En ben je iemand die creatief en openhartig is? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Wij zijn een jeugdzorgorganisatie die kinderen en gezinnen helpt als opvoeden of opgroeien problemen geeft en biedt specialistische jeugdhulp met een warm hart. Parlan biedt jaarlijks hulp en behandeling aan ongeveer 2900 kinderen en jongeren in Noord-Holland die door complexe meervoudige problemen in hun ontwikkeling bedreigd worden. Bijna 800 betrokken medewerkers (600 fte) dragen hier met hart en ziel aan bij en bieden hulp om hen veilig en gezond op te laten groeien. De begeleiding en behandeling bieden zij voornamelijk thuis, op school of op een andere locatie die voor het kind prettig is. 

Wij zoeken een ervaren, bevlogen en daadkrachtige bestuurder met een eigentijdse visie op de jeugdzorg van nu en in de toekomst met een scherpe bedrijfsmatige blik. Bij de opdracht voor het komende jaar past een bestuurder met een strategisch en veranderkundig profiel. Je bent in staat de geformuleerde opdracht zoals omschreven in onderstaande link effectief aan te wenden om sturing en tempo te geven aan nieuwe noodzakelijke veranderingen en keuzes. Je durft hierbij besluiten te nemen, bent koersvast, stelt heldere kaders en realiseert duidelijkheid en daarmee ook helderheid en brengt hierdoor rust in tijden van verandering. 

Het volledige profiel vind je op de website van Leeuwendaal.

Solliciteren kan tot uiterlijk vrijdag 2 februari 2024.