Aanmelden voor hulp jongeren

Kinderen en jongeren met problemen kunnen we helpen als ze aangemeld zijn. Dat kan hier. Als je een jongere bent van 16 jaar of ouder, kun je jezelf aanmelden. In alle andere gevallen kun je als ouder je kind aanmelden of als verwijzer je cliƫnt. Na de aanmelding gaan we met elkaar praten, kijken we naar het probleem en hoe we daarmee aan de slag gaan. Uit ervaring weten we dat we veel voor kinderen, jongeren en gezinnen kunnen betekenen.

Wil je eerst advies of heb je een vraag? Bel 088 124 00 02 (tussen 9.30u en 12.30u) of mail toegang@parlan.nl. Wij hebben de (digitale)toestemming van de wettelijke vertegenwoordigers nodig om een aanmelding in behandeling te nemen.

LET OP: Ben je woonachtig in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond en wil je je aanmelden? Dan kan je je aanmelden bij Planet Young, het samenwerkingsverband van Parlan, Levvel, Ons Tweede Thuis, ZIJN, De Opvoedpoli en GGZ Noord-Holland Noord.

Heb je vragen dan kun je bellen met het algemene nummer van Planet Young; 088 - 99 622 99.

Kies het juiste aanmeldformulier

Aanmelden voor hulp jongeren

Let op: Na aanmelding volgt altijd een ontvangstbevestiging. Heb je die niet ontvangen, bel ons dan snel op 088 - 12 40 400 of mail naar centrale.registratie@parlan.nl. Dat voorkomt vertraging van de aanmelding.

Je ontvangt een bevestiging op dit adres